joi, 29 martie 2018



3 ANI de mandat 

..în câteva cifre și puține cuvinte 


Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de susținere. Am fost realmente copleșit.
Mulțumesc pentru loialitate și încredere.
Personal, voi sta şi mai departe alături de toți cei care împărtășesc aceleaşi valori ale corectitudinii și vă mulțumesc tuturor.

Dr.Ing. Iosif Szentes

5 comentarii:

  1. Pentru inceput o idee buna ar fi salvarea a cat mai mult material rulant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este rău când nu aveți susținere și vă luptați singur, șacalii or să stea mereu la pândă. Vă apreciez foarte mult pentru că incercați să aduceți cât mai aproape de occident CFR CĂLĂTORI. La noi nici oamenii nu știu să păstreze. Eu vă doresc multă sănătate și succes în ce doriți să faceți.Atenție mare la șacali.😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Din punctul meu de vedere, ptr o companie de stat care s-a facut tot ce s-a putut pentru a fi destramata, dv, ati reusit sa faceti ce multi nu au vrut. O chestie care ar trebui implementata este partea cu studentii, care au gratuitate, nu pe trenuri de rang IR. Bilete la trenuri de rang Regio, cu amenzi pe loc pentru murdarie, deschis usi pentru fumat etc.(se pot discuta mult mai multe, parerea mea). Alt lucru foarte important care trebuie facut, incercarea de a aduce oameni noi in companie, pentru ca multi dintre angajati sunt batrani si dispar, usor usor. Oricum, orice alte planuri aveti, aveti din partea mea, ca pasionat tot sprijinul acordat. Radu Capitan, pasionat feroviar si sper viitor CFR-ist.

    RăspundețiȘtergere